fbpx

 

Vanaf nu te boeken: Supermarktsafari’s !

 

Via de website van Ralph Moorman ben ik nu te vinden als #boodschappencoach voor de #supermarktsafari!

Op mijn website staat één van de 3 vormen waarin ik die geef al open voor boekingen.

Het is hoog tijd dat wij ons allemaal goed laten voorlichten, want vertrouwen op verhaaltjes uit en in de supermarkt over wat gezond voedsel is, is echt achterhaald. In mijn optiek ben je op zijn minst verplicht om je iets beter te laten informeren, zodat je voor jezelf de juiste keuzes kunt maken.

We kennen natuurlijk allemaal de uitzonderingsverhalen van mensen die door dagelijks whisky te drinken en een pakje sigaretten te roken 90 jaar zijn geworden, in goede gezondheid. Het kan. Maar de verhalen over ongezonde eetpatronen en het krijgen van allerlei nare aandoeningen en ziektes als Diabetes 2, kanker en obesitas zijn helaas vele malen groter. Om nog maar te zwijgen over de aantasting van ons immuunsysteem. Heeft het dan nog zin als je al je halve leven behoorlijk “fout” hebt gegeten om dat nu te gaan veranderen..?  Ja, dat heeft zin. Onderschat nooit de kracht van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ik weet waar ik het over heb. Inmiddels het ik mijn astma medicatie, mijn antidepressiva en mijn ADHD medicatie afgebouwd. Niet alleen door anders te gaan eten natuurlijk. Daar kwamen de aspecten stressreductie, bezieling en buiten bewegen ook bij kijken. Maar de energie en de creativiteit die ik nu voel, heb ik nooit eerder gevoeld in de 56 jaar dat ik leef. Enfin, gelukkig is er nog “de 2e helft van het leven”. 

Wil jij weten waar je nu écht op moet letten in de supermarkt? Waar in die jungle van twijfelachtige gezondheidsclaims je nog wél echt gezonde voeding kunt vinden? Wil je weten wat je dan in ieder geval NIET op die etiketten wil zien staan? Daarnaast laat ik ook je zien dat je écht niet in paniek hoeft te raken en er genoeg gezond eten is dat je wél kunt eten.

Gezonder eten begint bij weten waarom je dat wilt. En als het eenmaal goed zit met die motivatie, dan is het zaak dat je begint met keuzes maken waarmee je de meeste gezondheidswinst behaalt. Dat dit erg moeilijk is, is een fabeltje. Het is wél een kwestie van keuzes maken, en een paar weken wennen. En ook een kwestie van niet verzanden in teveel details.

Kies voor de gezondheid van jezelf en jouw gezin en zorg dat je in ieder geval iets beter bent geïnformeerd! 

Een supermarktsafari kan trouwens ook via een workshop. Wellicht als onderdeel van een Teamdag. Of van een ander bedrijfsuitje.

TIP: Op 15 april vinden er opnamen plaats in de Kilimanjaro Lodge in Burger’s Zoo. Samen met Irene Verwater van Blij Video maak ik er iets ontzettends gaafs van. Vanaf begin juni is er dan een online coachtraject “Supermarktsafari” via mijn website beschikbaar.

Leuk voor jezelf, een origineel cadeau om te geven. Tip voor werkgevers: Als onderdeel van uw vitaliteitsbeleid kan dit online coachtraject “De Supermarktsafari” een toegankelijke en leuke tool zijn om uw werknemers te stimuleren (nóg) gezonder te gaan eten!

Voor voorinschrijving van dit online Supermarktsafari-coachtraject en boekingen van de workshop Supermarksafari voor bedrijven: vitaliteitscoachbergenendalen@gmail.com

Particulier? Boek dan nu alvast de reguliere supermarktsafari via: https://bergenendalen.nl/supermarkt-safari/

Inspired by: Ir Ralph Moorman

#vitaliteit #vitaal #vitaliteitscoach #gelukscoach #stresscounselor #trainerhormoonfactror #gezondeten #gezondeleefstijl #doegewoongezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Chat openen
1
Wil je iets vragen?
Hallo 👋 Ik ben Brigitte de Ruijter van Bergen en Dalen!
Hoe kan ik je helpen?