Wil jij een gezonde nieuwe start maken met meer energie, focus en duurzaam geluk?

GEEN ZORGEN….IK DOE NIET AAN FUNNELS!! Ik help mensen die net uit een persoonlijke crisis komen bij het vormgeven van een nieuwe start in hun leven.
Stop met steeds opnieuw in dezelfde valkuilen stappen…
en download hieronder mijn E-book “In 10 stappen naar Grip op je Dip!”.


Jij hebt zojuist een enorme lastige periode achter de rug. Je zat écht in een dip, en daar kom je nu net zo een beetje uit. Je wilt graag verder met leven. Het écht anders doen dan voorheen. Maar hoe?

En toen kwam ik zomaar voorbij! En dat is geen toeval. Ik weet namelijk alles van diepe dalen. Sterker nog, ik ben er veel te lang in blijven hangen. Waarom? Omdat ik niet wist hoe ik een nieuwe start moest maken. Ik ging alleen maar door waar ik gebleven was. En dus veranderde er niets!!

Want als je doet wat je altijd deed...dan krijg je wat je altijd kreeg!

Maar ik werd daar zo moe van......Dat constant heen en weer gaan. Ik dacht:

"Dit moet toch echt anders nu, maar hoe?". 

Herken je dat? Zit je "JA' te knikken achter het scherm? 

Ohw...., dan moet je inderdaad écht even dit E-book lezen hoor...

Maar gelukkig heb ik ook alweer van prachtige uitzichten vanaf de top genoten. En geweldige inzichten in mijzelf gekregen.

Na een traumatische jeugdervaringen en een huwelijk met huiselijk geweld ben zo vaak van het dal de berg weer opgestommeld. Maar voor ik uitzicht had op de top, donderde ik alweer naar beneden. Keer op keer viel ik weer om. Omdat ik niet door had dat ik iedere keer het zelfde kunstje deed. Ik bleef maar in de overlevingsstand staan, en zorgde niet goed voor mijzelf. Maar ik had het niet door. Ik werkte toch? Ik maakt mijn huis toch schoon? Ik deed toch studies? 

Er was een flinke burn-out voor nodig. Een waarin ik zelfs suïcidaal ben geweest. Hierdoor kwam ik in behandeling bij GGZ, waar men mij al naar een paar gesprekken vertelde dat ik leed aan chronische depressie ten gevolge van een verwaarloosde 3-voudige PTSS.

Ik ging bijna 2 jaar in therapie. En daarna begreep ik wel waarom mijn leven gelopen is zoals het liep. Maar hoe nu verder? Mijn wereld stond op zijn kop, en ik had geen idee waar te beginnen met een nieuwe start. Niets was meer zoals vroeger.

Ik besloot een opleiding te doen die ging over de werking van stress, en de effecten die had op lichaam en geest. En daarna nog een opleiding...en nog een.

Ik raakte gefascineerd door die prachtige systemen in ons lijf, in die samenhang tussen lichaam en geest. Ik deed 5 hbo gecertificeerde jaaropleidingen, en werd daarmee Vitaliteitscoach. Daarna deed ik nog de opleiding voor Slowruntrainer en Boodschappencoach. Bij die laatste opleidingen had ik allang door wat ik wilde, en had ik genoeg aan mijzelf gewerkt om daar vol voor te gaan.

Ik zie het als mijn missie om dat wat ik leerde door te geven, zodat jij er niet niet zo lang als ik over hoeft te doen om de top van de berg te bereiken. En ook niet het geld hoeft uit te geven dat ik voor al die opleidingen heb uitgegeven.

Download hieronder mijn gratis E-book

"In 10 stappen naar Grip op jouw Dip"
Wil jij een gezonde nieuwe start maken met meer energie, focus,  en duurzaam geluk?

Ik help mensen die net uit een persoonlijke crisis komen bij het vormgeven van een nieuwe start in hun leven.
Stop met steeds opnieuw in dezelfde valkuilen stappen...
en download hieronder mijn E-book "In 10 stappen naar Grip op je Dip!".