Direct naar de Top!

Boost je energie en vindt de weg omhoog die écht bij jou past ! Geniet van die klim en laat je belonen met fantastische uitzichten én inzichten!

Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan: de regie nemen over je leven en een van daaruit nieuw pad te kiezen. 

Op dit moment heb je wel het gevoel dat het hoog tijd is voor een verandering, maar hoe nu verder, dat zie je nog niet helemaal voor je. 

Logisch. Je brein stond misschien een tijd in het teken van zorgtaken en dan is er geen ruimte om na te denken over een toekomst.

Het is dan soms lastig voor jezelf scherp te hebben wat je nu wilt,

Je hoofd draait over uren. Herken je bijvoorbeeld één of meer van deze gedachten?

 

Ik wil het anders…..maar geen idee hoe …

Iedereen leeft door en ik lijk stil te staan…

Ik voel mij meer een robot dan een mens…

Ik ben doodmoe zelfs al slaap ik best veel…

Ik hoor steeds dat gezonder moet leven om meer energie te hebben maar dan  moet ik zoveel veranderen dat ik er moedeloos van wordt…

Ik heb altijd over “later” gesproken. Nu is het later maar dat wat ik voor ogen had, is er niet…

Als ik nou in ieder geval maar wist wat ik wilde…

Anderen lijken altijd zo precies te weten wat zij willen, die benijd ik stiekem…

Ik wil gewoon gelukkig zijn, maar bestaat  dat eigenlijk wel?.

 

Klopt dit? Zit je nu ja-knikkend achter dit scherm?

 

Dan droom je er toch ook van….

…hoe heerlijk het zou zijn als je ’s morgens wakker wordt,  je écht uitgerust voelt en zin hebt in de nieuwe dag?

.. dat je dan energie hebt om een zonsopgang te zien?

…dat je weet wat je wilt en wat voor jou de zin van het leven is?

…dat de dagelijkse bezigheden, of dat nu werk is of iets anders, jou niet alleen energie kosten maar je ook energie geven?

…dat je niet altijd een ander nodig hebt om van te houden omdat je van jezelf houdt?

…dat je tevreden bent met wat je hebt…maar altijd nog zin hebt in nieuwe plannen..

…dat je hoe dan ook je leven zo kunt inrichten dat je vaak genoeg kunt doen waar je blij van wordt?

…dat je de hele dag je stresslevel zo laag kunt houden dat je rustig kunt reageren op tegenvallers?

…dat je niet langer het gevoel hebt tegen de stroom in te zwemmen, maar juist in een flow komt?

…dat je jezelf hebt omringd met mensen die écht bij je passen?

…dat jij je nooit meer hoeft af te vragen wat een ander van je vindt omdat JIJ gewoon JIJ mag zijn van jezelf?

Klopt dit en ben je nu nog steeds aan het lezen dan betekent dit dat je het verlangen hebt om een gezonde doorstart in je leven te maken. En dit is hét moment om dat te doen. Je hebt zojuist keihard gewerkt om dat diepe zwarte gat uit te komen. Dan zou het zonde zijn als je gewoon op de oude voet verder gaat. Immers, als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg. Nu je toch een doorstart gaat maken is DIT de tijd om anders met jezelf en dus jouw leven om te gaan.

Voorkomen dat je opnieuw in een negatieve spiraal komt van snel overprikkeld raken en zo de regie over je eigen emoties verliezen is ongelooflijk belangrijk voor je. Net zo belangrijk is het om te weten te komen wat jij nu verder wilt in je leven, zodat je niet koersloos blijft dobberen. Nu doorgaan op de oude voet lijkt misschien veilig. Maar zonder verandering aan te brengen in je mindset en leefstijl is de kans dat je opnieuw afglijdt erg groot! En DAT wil je nu juist niet meer!

Een goede voorbereiding bij de start van een nieuwe levensfase is cruciaal. Het is hét moment om even stil te staan bij wat je wilt. Maar nog belangrijker is dat je kijkt naar de intrinsieke motivatie: Waarom wil je dit? Wat denk je dat het jou gaat brengen? Soms blijkt namelijk dat er een veel diepere laag zit onder jouw verlangen. Als je daar aan voorbij gaat, kan het wel eens zo zijn dat je om de verkeerde reden een keus maakt. Dat is zooooo  jammer, want dat gaat altijd fout. Het kost je veel te veel negatieve energie, terwijl je wéér opnieuw moet gaan beginnen!

Gun jezelf dan ook de tijd en goede voorbereiding op jouw toppoging!

 

Met kleine stappen naar verandering omzeilen wij de automatische reactie van de hersenen om in de weerstand te gaan tegen verandering.

Daarom hoef je niet bang te zijn dat je in mijn “Op naar de Top” traject bergen moet verzetten in een korte tijd. Ik help je stap voor stap weg. Jij bepaalt het tempo, je doet vooral niets wat je heel erg tegen staat. Een beetje uit je comfortzone gaan is nodig af en toe om te veranderen. Voor blijvende verandering is het juist cruciaal dat je kleine stapjes zet die goed blijven voelen!

Even kort over mij…

Na een leven dat absoluut over zowel over  Bergen als over Dalen is gegaan besloot ik na een zware Burn-out om ein-de-lijk eens de tijd te nemen om mijzelf verder te ontdekken. Ik was inmiddels de 50 gepasseerd. Maar wat ik qua werk nou echt leuk vond daar had ik serieus nog nooit over nagedacht. Ik nam dat wat op mijn pad kwam aan, en vond niet dat ik mijzelf de luxe kon permitteren om te doen wat ik écht leuk vond. Sterker nog, er over nadenken had geen zin vond ik. Ik mocht al blij zijn dat ik werk had, zei ik tegen mijzelf. Er moest geld op de bank staan, ik moest mijzelf en mijn gezin overeind houden.

Dat wilde ik na de Burn-Out anders gaan doen. Maar hoe dan? Omdat ik altijd graag geleerd heb, besloot ik om eens een studie te gaan doen omdat ik het leuk vond, en niet omdat ik het moest doen.

Ik had de smaak gauw te pakken! Ik werd Stresscounselor, Gelukscoach, Trainer Hormoonfactor en uiteindelijk Vitaliteitscoach, ik werd Boodschappencoach en zelfs Slowruntrainer.  Zo leerde ik mijn basis stressniveau laag te houden, gezonder te eten en veel meer te bewegen. Al wat ik leerde paste ik toe op mijzelf!

En ik werd een versie van mijzelf die ik nooit had gedacht te kunnen zijn!

Wat brengt het “Op naar de Top” programma jou?

Jij gaat op expeditie naar de Top! Die top staat symbool voor het moment dat jij helemaal klaar bent om voor je nieuwe leven te gaan. Dat wil zeggen: Je weet wat je wilt, en hoe je daar wilt komen.

 • Op de Top heb je waanzinnig uitzicht op je leven dat achter je ligt, en je hebt meer begrip en inzicht in jezelf!
 • Je weet je wat je wil, hoe je dat wil bereiken en belangrijker nog, waarom je dat wil. Je ziet het voor je!
 • Je weet wat te doen om jouw doelen te behalen, maar je bent ook flexibel. De koers zal heus wel eens gewijzigd moeten worden. Dat geeft niet. Kan jij hebben! Je bent relaxed!
 • Je zit vol energie, voelt je gezonder dan ooit en je barst van de ideeën! dat komt omdat je meer beweegt, gezonder eet en regelmatig makkelijke herstelmomenten neemt. Je zorgt nu goed voor jezelf!
 • Je weet ook dat er meerdere wegen zijn naar jouw doel, dus daardoor laat jij je niet langer uit het veld slaan. Sterker nog je weet dat die koerswijziging weer nieuwe kansen en uitdagingen brengt. Kortom, je bent veerkrachtig!
 • Je voelt je zelfverzekerd!
 • Je houdt van jezelf en laat je daarom minder uit balans brengen door wat anderen van je vinden!

Je bent trots op jezelf en houdt van jezelf!

 

Wat gaan we doen?

 • We hebben een gratis “expeditiegesprek” via zoom van 45 minuten. Een goede match tussen ons is namelijk essentieel! Daarna besluit jij pas of je mee wilt doen
 • Je krijgt dan meteen onbeperkt toegang tot het onlineprogramma in mijn Over Leven Academie, en een werkboek met oefeningen en opdrachten in je mail
 • We hebben in 6 vervolg online coachgesprekken van 90 minuten via zoom waarvoor jij zelf de tijd bepaalt. Dat mogen dus 6 gesprekken in één maand zijn, maar ook 1 gesprek per 3 maanden.
 • Je mag gratis deelnemen aan mijn Online Supermarktsafari.

 

Wat kost het?

 • Het hele traject kost Euro 597,=
 • Betaling in 3 termijnen mogelijk.

 

Let op:

Zolang ik het programma nog niet heb gelanceerd, kun je losse sessies boeken voor een 1-op-1 online coachgesprek zonder een traject.  Ik vraag daarvoor 75 euro per uur. Via de groene whatsappknop op onderaan dit schermen kun je de afspraak maken!

 

 

 

Hoe begin ik?

 • Je meldt je aan via gele button.
 • We maken een afspraak voor een expeditiegesprek van 45 minuten via zoom
 • Na het intakegesprek laat je mij weten of je verder wilt en dan stuur ik alle gegevens per mail toe, inclusief het werkboek.
 • We starten op de eerste dag nadat jouw betaling is ontvangen

Ik ben Brigitte de Ruijter en ik ben een expert op het gebied van Vallen en Opstaan. Ik ben soms zo diep gegaan dat ik niet eens meer omhoog wilde kijken, laat staan één stap omhoog te nemen! Ik heb een intensief GGZ-traject afgerond 5 jaar geleden. Ik vond het lastig om opnieuw te beginnen, was bang voor een terugval. Toch ben ik nu duurzaam gelukkig. Zelfs al zijn er nog genoeg zaken waren ik verdriet over heb. En ondanks het feit dat ik nog af en toe lijdt onder mijn chronische depressiviteit, PTSS en verdrietige omstandigheden in mijn leven. Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar toch is het zo.

meer over mij

Geluk is geen gevoel dat je krijgt wanneer je alles hebt wat je wil hebben, of alles kan doen wat je wil doen. Dat is slechts een tijdelijke bevrediging van een behoefte. Duurzaam Geluk lijkt meer op een vredige en plezierige flow waarin je nieuwe uitdagingen zonder zorgen aan durft te gaan, je kunt liefhebben en in staat bent liefde te ontvangen. Onderschat wordt vaak hoe de manier waarop je voor jouw lichaam zorgt, daar invloed op kan hebben.

-Brigitte de Ruijter-